Sponsorer
Velkommen til Jiu-Jitsu klubben i Esbjerg

Dan bærere EJJK


Esbjerg Jiu-Jitsu Klub blev startet d. 11 marts 1980 - af Fritz Sand Nielsen og Kurt Rasmussen - og har lige siden haft klublokaler på Sædding Skole. Kurt Rasmussen er i 2019 igen kommet på banen som klubbens formand.

Lokaler Lokaler

Images: facebook_icon.gif

I dag er det klubbens chefinstruktør - Brian Vidgard, 5. Dan - der siden 2002 har været den primære drivkraft i klubben. Han har over 25 års erfaring indenfor kampsport, herunder Ju-Jutsu - Judo - Aikido - Kickboksning og selvfølgelig Jiu-Jitsu, og er en af landets dygtigste instruktører. Som medlem af klubben får man en undervisning der er alsidig, inspirerende, effektiv og på et meget højt teknisk plan.

I Esbjerg Jiu-Jitsu Klub stræber vi altid efter at nå nye højder og dygtiggøre klubben som helhed. For at kunne gøre alle vores elever så dygtige som muligt, er vi i 2014 trådt ud af DJSF systemet og har skabt vores eget system, der passer bedre ind i klubbens ånd. Klubben og ka´erne har efterfølgende været igennem en enorm transformation, som har været anført af Brian Vidgard 5. dan og Carsten Vester 6. dan. Brians mange år i budoens tegn og hans store viden og nuancerede syn på kampkunst skinner klart igennem i det nye system, men er også at opleve til træningen.

 

Jiu-Jitsu er for alle af begge køn med et almindeligt sundt helbred - børn såvel som voksne. Meget af træningen foregår sammen parvis eller i grupper bestående af udøvere på samme niveau. Som ny Jiu-Jitsu udøver starter du i et roligt tempo, således at du er tryg ved din træning. Senere - når rutinen har meldt sig - øges tempoet samt sværhedsgraden. Ud over den motion og det kropslige velvære man får ved at bruge kroppen,  når man træner Jiu-Jitsu, vil man opleve en stigende selvtillid og selvsikkerhed der gør, at man i situationer hvor man bliver provokeret, hellere vil vende ryggen til og gå. Skulle du blive overfaldet, vil nogle af dine reaktioner komme pr. refleks, på grund af de adskillige gange du har trænet de enkelte teknikker. Jiu-Jitsu vil give dig et psykisk overskud til at reagere i kritiske situationer.